12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Un șofer și-a pierdut viața pe DN 6 în zona Slatina Timiș

Politică

Accidentul rutier a avut loc în această dimineață, pe DN 6, în localitatea Sadova Veche. Un autoturism condus din direcția Orșova către Caransebeș, de un bărbat de 55 de ani din Verendin a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula pe sensul opus de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a pasagerului în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la spitalul din Caransebeș.

Conducătorul autotrenului, un cetățean turc de 47 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Stimați conducători auto, rămâneți în permanență concentrați asupra condusului în siguranță! Nu lăsați alți factori să vă distragă atenția! Atunci când sunteți la volan, mențineți în permanență câmpul vizual asupra drumului, fiți atenți la condus și nu ridicați mâinile de pe volan. Dacă doriți să mâncați, să fumați sau să folosiți telefonul mobil, faceți aceste activități înainte de a vă urca la volan sau când opriți autoturismul în siguranță. Codul Rutier prevede sancțiuni cuprinse între 4-5 puncte amendă pentru conducătorii auto care au în timpul condusului, au preocupări de natură a le distrage în mod periculos atenția”, se arată în comunicatul emis de IPJ Caraș-Severin.

spot_img

Actualitate