13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Fostul internat al Colegiului Traian Doda va intra în reabilitare energetică!

Politică

Primarul Felix Borcean a semnat, astăzi, 22.05.2024, contractul prin care internatul de la Colegiul Național „Traian Doda” va fi reabilitat energetic.

Firma care a câștigat licitația este Strassen und Brueckenbau din Timișoara, iar valoarea contractului este de 7,3 milioane de lei fără TVA. Lucrările constau în anveloparea termică a imobilului și reabilitarea sistemului de încălzire, instalații noi de iluminat, sisteme alternative de producere a energiei termice și electrice din surse regenerabile și sisteme moderne de climatizare.

E proiectul prin care se va reabilita energetic și termic clădirea internatului Colegiului Național Traian Doda, astfel putând fi redată înapoi în circuitul școlar. Este ultimul contract semnat din acest calup de clădiri publice. Termenul de execuție este de un an, ca și pentru celelalte clădiri pe care le reabilităm prin PNRR. Eu sper ca la final elevii să aleagă să locuiască pe perioada studiilor în acest internat, în condiții foarte bune”, a precizat primarul Felix Borcean după semnarea contractului.

Facem precizare că imobilul este dezafectat de mai mulți ani, în ultima perioada locația fiind folosită de oamenii străzii pentru adăpost.

spot_img

Actualitate