16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Nou! La Caransebeș se preschimbă permisele de conducere

Politică

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraș-Severin a deschis de astăzi, 13 mai, un punct de lucru și la Caransebeș, prin bunăvoința Primăriei Municipiului.

Deși punctul de lucru a fost aprobat din 2019, nu s-a găsit, însă în clădirea Poliției un spațiu adecvat, astfel că la începutul pandemiei a fost suspendată activitatea. Din luna septembrie a anului trecut, un spațiu aparținând Primăriei Municipiului Caransebeș, care se află în zona centrală, în curtea care adăpostește și Protopopiatul, a fost pus la dispoziție pentru ca gugulanii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Reșița pentru întocmirea sau preschimbarea permiselor.

Spațiul a fost reabilitat în întregime de către Primăria Caransebeș.

Mulțumesc domnului primar Felix Borcean pentru implicare, pentru că acest spațiu a fost renovat complet, îi mulțumesc și colegului mai tânăr Robert Ciucă care s-a implicat pentru ca astăzi să putem deschide acest serviciu la Caransebeș. Aici va lucra o colegă, iar un alt coleg va face naveta de la Reșița”, a declarat prefectul județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir.

Primarul municipiului Felix Borcean a menționat că acest serviciu reprezintă un pol important pentru întreaga zonă, nu numai pentru cetățenii din municipiul Caransebeș care doresc să-și preschimbe permisul de conducere.

spot_img

Actualitate