16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Pro România și AUR întăresc rândurile liberalilor din Caransebeș!

Politică

Ieri a avut loc ședința PNL, filiala Caransebeș, ocazie cu care au fost prezentați câțiva membri noi, veniți chiar cu o parte din organizație în rândul liberalilor.

Candidatul la funcția de primar și președinte interimar PNL Caransebeș, Dumitru Rujan i-a prezentat pe Marian Corduneanu și Corneliu Hrimiuc, ca noi membri în partid.

Marian Corduneanu, fost membru ALDE și consilier local de la Pro România s-a alăturat împreună cu o parte din organizația din care a făcut parte, împreună cu viceprimarul Bebe Pasere. În sală a fost prezent și pensionarul Dumitru Matei, un voiajor prin politică, de la PSD, la ALDE și un timp scurt la Pro România, care l-a inițiat pe Corduneanu în politică.

În ceea ce-l privește pe Corneliu Hrimiuc, director tehnic la Caromet Caransebeș a venit în PNL cu toată organizația AUR, inclusiv cu cea a doamnelor, spune Dumitru Rujan.

Și unul, și celălalt au decis să ni se alăture din aceleași motive: nemulțumirea și neîncrederea generate de ceea ce se întâmplă pe scena politică, în partidele cărora le-au aparținut, respectiv convingerea că echipa liberală, împreună cu mine, reprezentăm cu adevărat viitorul și suntem garanții reconstrucției Caransebeșului”, a declarat Dumitru Rujan.

spot_img

Actualitate