16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Premiul de Excelență pentru bune practici acordat proiectului Via Transilvanica!

Politică

Proiectul Via Transilvanica, a participat la evenimentul de lansare a celei de-a treia ediții a studiului „Carta albă a turismului din România”, organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în colaborare cu Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Proiectul Via Transilvanica, care trece și prin Municipiul Caransebeș a obținut Premiul de Excelență pentru promovarea turismului românesc, ca model de bune practici pe care le-a implementat, evidențiind potențialul turistic al României și profesionalismul companiilor din industria ospitalității autohtone.

„Este o confirmare a eforturilor noastre semnificative și un îndemn să continuăm să contribuim la promovarea țării noastre, atât în rândul românilor, cât și la nivel internațional. Drumul care unește este în primul rând despre angajamentul nostru de a promova frumusețile și resursele turistice ale României și ne asumăm cu toate puterile responsabilitatea pentru a consolida poziția țării noastre pe harta turismului global”, spun reprezentanții Via Transilvanica, prin Asociația Tășuleasa Social.

spot_img

Actualitate