12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Muzica ne unește, dansul ne apropie! Magnum Dance sărbătorește dragostea, de Dragobete, prin dans

Politică

De Dragobete, în pași de dans, cu Simona Balaci și Magnum Dance Reșița. De la începuturile vieții omenești pe pământ, dansul a fost unul dintre primele mijloace de comunicare, pentru ca, odată cu trecerea timpului, să devină o artă în sine.

Indiferent de dans, fiecare dansator comunică cu cei ce-l privesc, transmițând publicului starea sa de spirit, trăirea lăuntrică, emoția pe care o resimte, prin intermediul mimicii, gesturilor, expresivității sale. Dansul este așadar o formă de manifestare pe care și Simona Balaci, instructor Magnum Dance o împărtășește cu iubitorii de mișcare, de socializare.

Avem nevoie de lucruri frumoase în viața noastră, iar dansul exprimă cum nu se poate mai bine bucuria de a trăi, spune Simona Balici, care predă cursuri de dans la Sala de sport de la Colegiul Național Traian Doda, atât la adulți cât și la copii.

În această perioadă se încheie cursul de bachata un stil de dans social din Republica Dominicană, care se dansează acum în toată lumea. Este unul dintre cele mai renumite dansuri sociale de pe mapamond. Datorita faptului ca muzica este seducătoare, romantica si ușor intuitiva a ajuns sa fie îndrăgita și iubita de persoane de toate vârstele pentru că se dansează si se învață ușor.

spot_img

Actualitate