13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Toamna în culori și plină de savoare, la Băile Herculane!

Politică

Toamna este anotimpul culorilor, frunzelor, peisajelor neașteptate și razelor de soare care nu mai au putere să ne încălzească. Una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, toamna este deseori subiectul preferat al cadrelor didactice, din dorința ca școlarii și preșcolarii să înțeleagă cât mai multe despre natură, dar și despre tradiție și arta culinară.

Astfel Festivalul Toamnei a fost organizat de către Grădinița „Floare de Colț” din Băile Herculane, zilele trecute, la care au luat parte 160 de copii, și părinții lor, alături de cadrele didactice.

Cei mici au ajutat la pregătirea a diferite standuri, de la standul culinar, de la care nu au lipsit plăcinta cu mere și sarmalele, până la standuri etnografice frumos aranjate de la care nu au lipsit coșurile de nuiele pline cu nuci, struguri, gutui și mere, costumele populare, obiecte din gospodăria bănățeanului, dar și dovlecii frumos ornați, și foarte multe frunze ruginii, demonstrând modul spectaculos în care se schimbă natură, oferindu-ne un ultim spectacol incredibil înainte de venirea iernii, ce ne ajută să acceptăm mai bine schimbarea.

Acțiunea, ce a avut parte de un real succes a fost organizată de Grădinița „Floare de Colt”
Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Caraș-Severin, Primăria Băile Herculane și Asociația Părinților Grădiniței Floare de Colț.

spot_img

Actualitate