24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

PSD Caransebeș își reconfirmă susținerea pentru primarul Felix Borcean, la alegerile locale viitoare!

Politică

În cadrul ședinței convocate statutar de conducerea PSD Caransebeș, s-au stabilit prioritățile politice pentru perioada următoare, printre care susținerea lui Felix Borcean la un nou mandat de primar!

PSD Caransebeș își propune câștigarea tuturor bătăliilor electorale din 2024 și prin ședința de partid de ieri s-a făcut un prim pas.

Câștigarea alegerilor presupune multă muncă de echipă și întotdeauna PSD a rezidat în unitatea membrilor săi. Prin ședința de azi, 15 noiembrie, organizația PSD Caransebeș și-a reconfirmat poziția de susținere indiscutabilă față de președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și față de actualul și viitorul primar al Caransebeșului, Felix Borcean, președintele ales al organizației municipale”, se arată într-un comunicat emis de organizația PSD.

În ședința prezidată de Felix Borcean și de secretarul general al organizației municipale, Florin Bogdea, city managerul municipiului, pentru obținerea rezultatelor scontate s-au luat și alte decizii, ziua reprezentând un test de unitate și spirit de echipă pe care organizația l-a trecut cu brio, fiind prezenți un număr semnificativ de membri care au înțeles că în politică e nevoie de asumare.

Președintele Felix Borcean a mulțumit colegilor pentru reconfirmarea în unanimitate a candidaturii sale la Primăria Municipiului Caransebeș și este mai hotărât ca niciodată să meargă alături de echipa PSD, reformată și întărită cu membri noi, se mai arată în comunicatul de presă al PSD Caransebeș.

spot_img

Actualitate