1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Romeo Dunca susținut de PNL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Politică

Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, întrunit în ședință vineri, 10 noiembrie 2023, a decis cu unanimitate de voturi ca să propună Biroului Politic Național validarea ca și candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru un nou mandat pe domnul Romeo Dan Dunca, la alegerile din 2024.

Potrivit președintelui PNL Caraș-Severin Marcel Vela organizația liberală pe care o conduce este, în urma unui sondaj de opinie, a treia cea mai importantă filială liberală din țară, după Cluj și Bihor.

Procentul nostru, dacă duminică ar fi alegeri europarlamentare, e 42%. Nu multe județe din țară au 42. În contextul acesta, eu, ca președinte de filială, am o obligație vizavi de acest scor, să îl cresc sau să îl mențin”, a spus Ion Marcel Vela, care a vorbit și despre procentajul pe care PNL dorește să-l atingă la alegerile locale pentru a fi confortabil în Consiliul Județean: „De la acești 42 % noi trebuie să creștem încă cel puțin 8 procente, pentru ca Romeo să aibă majoritate în Consiliul Județean!”.

spot_img

Actualitate