1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Parte din Secția de Pediatrie a Spitalului din Caransebeș renovată!

Politică

Începând de astăzi, 6 noiembrie, o bună parte din secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a fost renovată cu ajutorul Asociației Cuib de Vise!

Deși nu a oferit relații despre suma exactă investită, Adina Pasere, președinta Asociației Cuib de Vise, a menționat că foarte mulți bani dar și zeci de ore de muncă a voluntarilor s-au consumat pe reparații, reabilitare și modernizare.

Managerul Adrian Dumbravă a felicitat voluntarii implicați în acest proiect care a debutat în urmă cu mai bine de 4 luni de zile și a încurajat la astfel de acțiuni care sunt exclusiv cu aportul oamenilor de bine, managerul amintind și de reabilitarea unor părți din secțiile de Chirurgie, Interne sau Neonatologie.

Șefa Secției de Pediatrie, dr. Irina Coșarcă, a mulțumit asociației pentru implicare și a menționat că pe lângă pacienți și personalul medical va beneficia de condiții de muncă mai bune, în urma acestei renovări.

De aceste condiții extraordinare vor beneficia copii și părinții care îi însoțesc în clipele grele, a spus primarul Felix Borcean care a amintit că spitalul Caransebeș nu este doar al caransebeșenilor, unitatea medicală deservind localitățile din zona Caransebeșului: „Felicitări pentru munca depusă, pentru tenacitate, implicare, pentru banii cheltuiți, pentru efort și timpul alocat!”, a declarat Felix Borcean, care a amintit că nu a avut cele mai bune relații de conlucrare cu viceprimarul Bebe Pasere astfel că a întrebat-o pe soția acestuia, președinta asociației cităm: „Adina, nu vrei să fii viceprimar?”.

Adina Pasere a declarat că tot ceea ce s-a realizat, s-a făcut pentru copii:

Lângă noi au fost oameni din oraș nu pot să spun că foarte mulți, probabil că nu ne-au dat credit la început, sperăm că acum că au văzut că am reușit să ajungem la final să vină cât mai mulți oameni de bine lângă noi. Sunt aici prezenți câțiva dintre cei care ne-au fost alături, familia Fiat, Flori Oprea, frații de la Biserica Ghetsimani din Caransebeș. Fonduri, spre dezamăgirea mea nu au venit din oraș, eu am crezut că este un proiect pentru comunitate, dar asta este, bani au venit de la oameni care ne cunosc din Timișoara din București și, așa cum s-a putut am reușit!”, a declarat Adina Pasere, care a mulțumit tuturor care au stat aproape și cadrelor medicale din secția de Pediatrie.

Adina Pasere, a ținut să specifice că Asociația Cuib de Vise nu este un partid politic și tocmai de aceea nu a avut ca invitați, la tăierea panglicii secției renovate, niciun reprezentant al vreunui partid politic.

spot_img

Actualitate