14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Vântul a smuls acoperișul unui bloc, care a căzut peste 4 mașini în Caransebeș!

Politică

Locatarii unui bloc din cartierul Pipirig, al municipiului Caransebeș au sunat la serviciul 112 după ce, în jurul orei 14.30 o bucată de tablă a fost smulsă de vânt și a căzut peste 4 mașini aflate în parcare.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, vântul a retezat un copac din curtea Școlii Generale nr din 8 din cartierul Racoviței care a căzut peste o mașină și a rupt firele de curent.

Iată că în aceeași cartier, astăzi o bucată din acoperiș a fost smulsă de vânt. Pompierii militari au intervenit în ambele zone pentru înlăturarea bucăților de tablă.

Vântul puternic este rezultatul unui ciclon care a făcut prăpăd în Bulgara și Grecia și care astăzi a ajuns și în țara noastră. Vijeliile au făcut prăpăd și în sudul țării noastre, iar meteorologii au emis un cod galben pentru jumătate de țară de vânt puternic, printre care și Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor.

Până în această noapte vor fi intensificări ale vântului de 55-70 de km pe oră, iar în zona de munte la altitudini, vântul poate depăși 90-100 de km pe oră.

spot_img

Actualitate