14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Elev de clasa a VI a, a speriat o scoală întreagă!

Politică

Astăzi, la ora 09.30, polițiști de la Biroul Siguranță Școlară și Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către conducerea unei unități de învățământ din Reșița despre faptul că un elev ar fi pulverizant spray iritant lacrimogen pe holul unității de învățământ.

Polițiștii s-au deplasat imediat la unitatea școlară, unde au stabilit faptul că în prima pauză dintre orele de curs, un elev din clasa a VI-a de la școala respectivă ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen pe holul unității de învățământ.

În urma evenimentului, elevii au fost scoși de cadrele didactice în curtea unității de învățământ, fără ca vreunul dintre aceștia să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au condus pe elevul în cauză, în vârstă de 12 ani, împreună cu părinții, la sediul poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale, care se impun.

Cercetările vor fi continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Pentru prevenirea unor astfel de evenimente, de la începutul anului școlar,  polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au desfășurat 6 activități educativ-preventive cu elevii respectivei unități de învățământ, inclusiv activități de prevenire a cazurilor de port și folosire de obiecte periculoase în incinta unităților școlare, ultima dintre acestea fiind desfășurată la începutul acestei săptămâni.

spot_img

Actualitate