1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Omul de afaceri Gabriel Olariu aduce noi posibili investitori la Caransebeș!

Politică

Primarul Felix Borcean a primit astăzi vizita unor oameni de afaceri din Finlanda, veniți la Caransebeș prin intermediul lui Gabriel Olariu, administratorul aeroportului din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

După ce luna trecută Gabriel Olariu a propus primarului Felix Borcean o discuție cu oameni de afaceri germani, interesați de domeniul aviației sustenabile, acum a propus o discuție cu un grup de oameni de afaceri din Finlanda.

Dl Olariu apelează la tot felul de oameni de business, de fonduri de investiții, pe care-i aduce în Caransebeș, le arată aeroportul, zona noastră, contextul socio-geografic al municipiului Caransebeș și din multiplele vizite, probabil, ceva, ceva se va naște aici. Iată acum o delegație numeroasă din Finlanda, care-și face o imagine despre ceea ce înseamnă Caransebeș. Sunt interesați în primul rând de aeroport, dar din ce am aflat de la ei sunt implicați și în alte tipuri de business, în fonduri de pensii sau în zona de sănătate, e bine că se întâmplă lucrurile acestea.”, a precizat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

spot_img

Actualitate