21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

A început Campionatul Național de Volei Seria 2 Vest!

Politică

Din nou volei la Caransebeș într-o divizie superioară junioratului, sub coordonarea antrenoarei Laura Andrei și cu sprijinul direct al Primăriei și Consiliului Local.

Astăzi în cadrul primei etape din cadrul Campionatului Național de Volei Seria 2 Vest Feminin, CSM Caransebeș a pierdut pe teren propriu cu scorul de 3 la 0 în fața formației CSU Cluj.

Echipa feminină de senioare s-a reunit acum o lună, când a început pregătirile și este formată din foste jucătoare de volei, ajunse acum la vârsta maturității depline cum este Roxana Valagiurgi, 34 de ani, sau Denisa Popa 28 de ani, care este mai cunoscută pentru prestația sa la volei pe plajă.

„După atâția ani de pauză, cred că fete s-au mișcat foarte bine având în vedere că noi ne-am adunat de abia de o lună de zile, unele nu au mai jucat din 2014, vă dați seama fără activitate de 9 ani, și pentru asta vreau să le felicit. Am avut în teren o jucătoare de 13 ani apoi, una de 14, de 17 ani. În acest campionat vrem să formăm o echipă competitivă și anul viitor vor putea discuta altfel. Astăzi am ținut piept echipei din Cluj care au ieșit din prima ligă”, ne-a declarat antrenoarea Laura Andrei, care a mai adăugat că seria din care face parte și CSM Caransebeș este foarte grea, fiind echipe cu pretenții la promovare: CSU Oradea, CS U Cluj, sau Medicina Târgu Mureș.

spot_img

Actualitate