1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Parlamentarii liberali alături de gospodari, la Târgul de Toamnă de la Răcășdia

Politică

„Nu în mult stă bunul, ci în bun stă multul” spune înțelepciunea populară și iată că, alături de cei mai buni gospodari, care au fost prezenți la Târgul de Toamnă de la Răcășdia, a venit și echipa liberală din județ, pentru a cinsti roadele toamnei.

Alături de Mirco Lechici, administratorul comunei Răcășdia, au venit liderii liberali: senatorul Ion Marcel Vela, președinte al PNL Caraș-Severin, deputatul Dumitru Rujan, subprefectul Cristian Gâfu, seniorii Cornelia Fetea, Ioan Cojocariu și Horia Irimia, primari, consilieri județeni și consilieri locali care și-au împărtășit prietenia într-o sfântă zi de duminică.

Familia bănățeană reunită în armonia toamnei și a roadelor sale duce mai departe tradiția locului.

Unul dintre târgurile cu vechime din Caraș-Severin s-a desfășurat duminică, 1 octombrie, la care au participat producători agricoli care au venit cu fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiționale, dar și cereale, dulciuri de casă, utilaje agricole, îngrășăminte, animale de fermă și produse meșteşugăreşti.

Târgul de toamnă, ajuns la ediția cu numărul 44, a fost organizat de către Primăria comunei Răcăşdia în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură a judeţului Caraş-Severin.

spot_img

Actualitate