14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Șefa Pieței Gugulanilor sărbătorită la finalul Festivalului Toamna la Gugulani!

Politică

Luată prin surprindere Luminița Verdeș a fost emoționată până la lacrimi, când, la finalul programului artistic solista de muzică populară Marcela Fota i-a solicitat prezența pe scenă!

Solista olteancă i-a mulțumit pentru invitație și, pentru că a primit informația că în 1 octombrie Luminița Verdeș își aniversează ziua de naștere, i-a cântat tradiționalul La Mulți Ani, iar omul de afaceri Adrian Dumbravă i-a înmânat atât solistei, cât și sărbătoritei un frumos aranjament floral.

De altfel Adrian Dumbravă s-a oferit, în special pentru oltenii care vând în Piața Gugulanilor, să sponsorizeze programul muzical al celor două cântărețe oltence care au venit în patria Gugulanilor: Roberta Crintea și Marcel Fota.

Festivalul Toamna la Gugulani, ediția a XIII a, a reunit pe scena din Piața Gugulanilor nume sonore din muzica populară, în prima zi peste o mie de oameni au aplaudat prestațiile solistelor Lena Miclăuș și Georgiana Lobonț, iar în a doua zi au urcat pe scenă Robersa Crintea, Maria Hurduzeu și Marcela Fota. Ansamblu Armenișana din Armeniș, a întregit programul cu jocuri populare tradiționale din banatul de Munte.

Astăzi și mâine cei care trec prin Piața Gugulanilor se mai pot bucura de muzica, dar pot și să savureze preparatele la grătar și vestitul Kurtos Kalacs, cozonacul secuiesc, sau altre produse care se vând la tarabele amplasate pe strada pieței.

Festivalul Toamna la Gugulani este organizat de către Serviciul Public Piața Gugulanilor cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Caransebeș.

spot_img

Actualitate