1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Rotarienii din Caransebeș le-au primit în sânul lor pe Guvernatorul Rotary 2023-2024

Politică

Prof. Univ. Ovidiu Bunget de la Timișoara, cel care a preluat funcția de guvernator Rotary pentru România și Republica Moldova în luna iulie a acestui an s-a întâlnit cu rotarienii din municipiul Caransebeș.

Profesor la Universitatea de Vest din Timișoara, lector la departamentul de Contabilitate și AUDIT, Ovidiu Bunget a participat la o masă rotundă, de la care nu au lipsit tinerii de la INTERACT și a vorbit despre prietenie, voluntariat, despre dăruire și emulația Rotary.

Deși este o organizație internațională activitățile se desfășoară la nivelul comunităților, iar în județul Caraș-Severin sunt cluburi cu tradiție la Reșița și Caransebeș. Eu am transmis mesajul președintelui Rotary International Gordon R. McInally din Scoția, este important să lucrăm împreună, pentru că asta ne leagă ideea de prietenie și voluntariat. Noi suntem percepuți ca o organizație de încredere și această încredere se crește în comunitate prin proiectele pe care le facem, pentru că Rotary nu este despre a primi, ci despre a dărui, de a dărui, în principal din timpul celor implicați”, ne-a declarat guvernatorul Clubului Rotary 2023 – 2024, District 2241, prof univ. Ovidiu Bunget.

Președintele Rotary Caransebeș Ciprian Mocanu ne-a precizat că tema generoasă din acest an Create Hope in the World este o temă care le permite să reflectăm mai profund asupra unor probleme care uneori par să nu aibă o rezolvare, dar prin parcurgerea mai atentă a cauzelor se vor putea găsi mai ușor soluțiile.

spot_img

Actualitate