14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Felix Borcean: „Sondajul de opinie făcut de Bebe Pasere e în nume personal!”

Politică

Primarul Felix Borcean a intervenit în spațiul public, după ce viceprimarul Bebe Pasere a sondat opinia publică cu privire la foișorul din zona Pipirig, lângă biserica din cartier.

Precizăm că viceprimarul, căruia i s-a luat orice atribuție de către primar, a ridicat problema foișorului în cadrul ședinței de Consiliu Local din luna august, spunând că pe timpul nopții oamenii străzii folosesc spațiul pentru dormit, mai mult sunt persoane care stau zi de zi cu sticle de alcool, astfel că spațiul și-a pierdut din utilitate, ba mai mult a devenit o cocină, prin urmare a propus demolarea foișorului.

Viceprimarul a fost susținut și de consilierul Puiu Paica, care a precizat că trebuie făcut ceva în acest sens pentru că sunt copii care se joacă în zonă, sunt locatari care sunt deranjați pe timpul nopții.

Pentru că cel mai probabil de la ședința de consiliu și până acum nu s-a luat nicio decizie cu privire la acest foișor, viceprimarul a propus în spațiul public un sondaj de opinie prin care întreba cetățenii dacă ar trebui dărâmat, sau ar trebui lăsat foișorul acolo unde este, sau o a treia soluție să se demoleze și să se amenajeze bănci la umbra unor copaci din zona bisericii.

În urma comentariilor apărute pe acest subiect, prin care oamenii au menționat că soluția nu este demolarea, ci să fie igienizat și supravegheat, primarul Municipiului Caransebeș a intervenit spunând că nimeni nu va demola foișorul, iar sondarea opiniei publice de către viceprimarul Bebe Pasere a fost făcută în nume personal.

Menționăm că foișorul a fost inaugurat cu ani în urmă, în mandatul primarului Marcel Vela, când a fost realizată și o fântână, la solicitarea pensionarilor care se odihnesc când vin să își încarce bidoanele cu apă, sau ies la relaxare la un șah. În timp foișorul s-a deteriorat și seara este folosit de anumiți oameni ai străzii.

spot_img

Actualitate