0.6 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
0.5 C
Oţelu Roşu
vineri 03 februarie 2023

Spectacolul extraordinar „Te binecuvântez Românie!” a umplut până la refuz sala Casei de Cultură din Caransebeș

Politică

În Postul Crăciunului, de Ziua Națională, colindul sfânt s-a înălțat într-o sală arhiplină a Casei de Cultură George Suru din municipiul Caransebeș.

La inițiativa Episcopiei Caransebeș și cu sprijinul financiar al omului de afaceri Adrian Dumbravă, Concertul „Te binecuvântez Românie!” a adus în fața spectatorilor Corala Contrast din Timișoara, dirijori Vasile Bădescu și Răzvan Rădos, cu soliștii vocali Andreea Voica, Răzvan Rădos și Mihai Prelipcean, care au interpretat cântece patriotice, o selecție de melodii care au făcut ca sala să vibreze.

Nimic nu este întâmplător, totul este providențial, adică rânduit de Sus. În această perioadă sfântă avem două sărbători, care ne îndeamnă la meditație, pe de o parte, dar și la o incursiune obiectivă în istoria României. L-am sărbătorit pe Sfântul Apostol Andrei, cel Întâiul chemat ocrotitorul României, care ne introduce în Ziua Națională a României. De aceea se cuvine ca în aceste zile să binecuvântăm România și poporul român!”, a menționat la finalul concertului PS Lucian, Episcopul Caransebeșului.

În programul muzical de excepție au fost invitați actrița Paula Maria Frunzetti, Deian Galetin acordeon, Alexandru Cena pian, Grigore Teodorescu- percuție, Andrei Candrianu- trompetă și Cristian Duță – vioară.

Episcopul Caransebeșului a mulțumit primarul Felix Borcean și omului de afaceri Adrian Dumbravă care a mijlocit acest spectacol extraordinar cu ocazia Zilei Naționale, invitând corala Contrast să interpreteze o colindă, ca moment final al spectacolului, dirijorul Vasile Bădescu alegând „O ce veste minunată!”.

spot_img

Actualitate