24.8 C
Caransebeş
18.7 C
Reșița
19.7 C
Oţelu Roşu
duminică 26 iunie 2022

Cornel Galescu – președintele Salvamont Caraș-Severin cu acte în regulă!

Politică

Alpinistul caransebeșean de renume mondial Cornel Galescu s-a ambiționat și a obținut funcția de președinte al Serviciului Public Salvamont Caraș-Severin. Concursul s-a finalizat astăzi cu interviul și îl face pe Coco Galescu să ridice stacheta, responsabil în Banatul de Munte.

Interimatul de până acum nu i-a permis lui Coco Galescu să tureze motoarele atât cât ar fi vrut dar această nouă etapă este o provocare și o responsabilitate stimulativă.

Proiectele la care am visat și promisiunile făcute lui Romeo Dunca, m-au ambiționat să trec cu bine toate cele trei probe de examen: scris, proba fizică și interviul. Primind o legitimitate oficială îmi doresc sa asortez Salvamontul din Caraș-Severin cu frumusețea și valoarea reliefului din Munții Banatului. Sunt conștient de importanta turistica din județul nostru și mă focusez, împreună cu toată echipa Salvamont pe implementarea unor măsuri care să confere siguranță iubitorilor de sporturi și activități montane”, ne-a declarat șeful Salvamont Caraș-Severin, Cornel Galescu.

Acesta își dorește ca cele trei echipe din subordine: Semenic, Muntele Mic și Herculane  să fie solicitate cât mai rar și numărul accidentelor să scadă. 

spot_img

Actualitate