21.5 C
Caransebeş
16.7 C
Reșița
19.6 C
Oţelu Roşu
miercuri 10 august 2022

Andra Stroe aleasă președinta tineretului liberal cărășean!

Politică

Tineretul Național Liberal Caraș-Severin are echipă nouă de conducere aleasă statutar, în cadrul Conferinței Județene de astăzi, 15.06.2022.

Biroul județean va fi coordonat de acum de Andra Stroe, din funcția de președinte, ajutată de prim-vicepreședinți: Alfred Loba și Cosmin Belci dar și de vicepreședinții Robert Ursu, Alin Tulburean, Alex Teodorescu, Darius Enache, Ionuț Crăciunescu, Deian Ichim, Michael Dodoi, Alexandru Sporea. Secretar general a fost ales Daniel Mihai Amariei, iar adjuncți: Alina Goiți, Nadia Alexandra Popescu.

Echipa noastră se extinde. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei cu sufletul tânăr care își doresc să se implice, care simt și cred liberal. De astăzi, TNL Caraș-Severin are o nouă echipă de conducere, mai puternică, mai profesionistă și mai dinamică. Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și pentru că mi-au oferit din nou, șansa și responsabilitatea să le fiu președinte. Îi asigur că indiferent de funcții, noi toți suntem o echipă. Doar împreună, în această formulă, vom obține rezultate clare, vizibile și de necontestat. Avem susținere, oameni inteligenți și idei bune și avem și rețeta succesului”, a menționat Andra Stroe.

spot_img

Actualitate