21.5 C
Caransebeş
16.7 C
Reșița
19.6 C
Oţelu Roşu
miercuri 10 august 2022

Polițiștii au fost la datorie, în minivacanța de Rusalii!

Politică

Peste 150 de polițiști cărășeni au fost la datorie, în minivacanța de Rusalii! Nu au fost înregistrate evenimente deosebite din punct de vedere al situației operative.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 10-12 iunie, polițiștii au desfășurat 61 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 464 de sancțiuni contravenționale.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 23 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

De asemenea, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 au fost primite în această perioadă, 183 de solicitări, la care polițiștii au intervenit cu operativitate.

Totodată, au fost înregistrate 35 de infracțiuni, dintre care 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De exemplu: polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au depistat pe strada Republicii, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere.

Polițiștii au stabilit că prietena tânărului, de 19 ani, i-ar fi încredințat acestuia autoturismul pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că tânărul este minor și nu deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

spot_img

Actualitate