18.3 C
Caransebeş
16.7 C
Reșița
19.6 C
Oţelu Roşu
miercuri 10 august 2022

Încep vacanțele, atenție la furtul din locuințe! Cosmin Bolosin: „Hoții te pândesc pe facebook!”

Politică

Toți românii își fac în această perioadă calcule pentru a pleca în vacanță, dar neglijează un aspect foarte important: își lasă locuința pradă hoților! Avocatul Cosmin Bolosin atrage atenția asupra pericolului furtului din locuință.

Poate cel mai important aspect, atunci când pleci în vacanță este să nu se ofere date despre plecarea de acasă. Avocatul Cosmin Bolosin recomandă să nu se posteze pe site-urile de socializare imagini din care să reiasă că dețin în casă bunuri de valoare sau că sunt plecați de acasă.

Am pățit-o pe pielea mea și nu o dată, de câteva ori! Am plecat de acasă cu familia în concediu și mi s-a spart casa. Nu e de glumă, hoții sunt atenți la detaliile de pe facebook, pe unde călătorești, de unde postezi și acționează! Eu nu mai postez nimic din concediu și vă sfătuiesc să faceți la fel, e mai sigur”, ne-a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Reprezentanții legii spun că achiziționarea unor sisteme de securitate care să corespundă standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate. Românii trebuie să fie foarte atenți atunci când se decid să plece în vacanță să nu ofere date despre plecarea de acasă.

spot_img

Actualitate