23.4 C
Caransebeş
23 C
Reșița
22.5 C
Oţelu Roşu
duminică 05 mai 2024

Drumul Județean spre Rusca Teregova în atenția președintelui CJ Caraș-Severin

Politică

Romeo Dunca însoțit de specialiști în domeniul construcțiilor își dorește găsirea celei mai bune soluții care să oprească surpările de pe drumul județean aflat în reabilitare din zona barajului Rusca Teregova.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin spune că investiția europeană de 20 milioane euro trebuie să poată fi folosită de locuitorii comunelor de pe traseu mulți ani de aici înainte.

A turna asfalt nu e destul! Fundația drumului, subtraversările, parapeții și podurile de pe traseu trebuie să fie temeinic reparate după cele mai bune soluții. Am trecut în revistă tot ce s-a lucrat, asfaltarea primilor km din investiție. Vom vizualiza și starea drumului în intravilanele localităților de pe traseu pentru a vedea modul de lucru al firmelor care au introdus apa și canalul în comunele aferente celor 40 de km de DJ. Drumul Județean va fi terminat în timp și lucrările vor fi de calitate. Mă ocup personal fiind deja a 6 oară în vizită pe acest drum”, menționează Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Romeo Dunca adaugă că zona poate fi înfloritoare din punct de vedere turistic, pentru trasee de cicloturism și traseu Via Transilvanica.

Termenul de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare DJ 608 Plugova (DN6) – Globurău – Costis – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6)” este aprilie 2024, iar valoarea lucrărilor este de peste 20 de milioane de euro.

FOTO: ARHIVĂ

spot_img

Actualitate