15.1 C
Caransebeş
14.6 C
Reșița
14.1 C
Oţelu Roşu
vineri 29 martie 2024

Ioan Dorca de la șef iluminat la șefia SPIR – Primăria Caransebeș

Politică

Ioan Dorca a lăsat șefia de la Serviciul de Iluminat Public pentru o funcție mai importantă: Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare, cu un buget anual de aproximativ 8 milioane de lei.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean l-a numit pe Ioan Dorca interimar pentru următoarele 6 luni, după ce s-a organizat concurs pentru conducerea SPIR, însă niciunul dintre cei trei candidați cu au obținut nota de promovare.

Serviciul de Iluminat Public s-a desprins din SPIR pentru a putea accesa fonduri europene de dezvoltare a rețelei de iluminat stradal, însă în viitorul apropiat, cele două servicii vor fi comasate spune Felix Borcean:

Atunci au fost discuții pentru accesarea de fonduri europene și trebuiau niște condiții de îndeplinit. Și la Reșița situația este similară cu ceea ce a fost înainte la noi, adică iluminatul face parte din organigrama SPIR, astfel că vom aduce din nou sub marea umbrelă a SPIR-ului și iluminatul. Ioan Dorca este numit interimar pe o perioadă de 6 luni, timp în care se poate organiza, din nou concurs, dar uite domnul Megan a stat 2 ani fără concurs, la personalul contractual se poate prelungi. Domnul Megan rămâne pe compartimentul Școli din cadrul SPIR. ”, a declarat primarul Felix Borcean.

spot_img

Actualitate