25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Legea „Internetul pentru toți”, conexiune rapidă și stabilă!

Politică

Internetul va fi disponibil la viteze mari pentru toți românii, indiferent unde locuiesc! Deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan a votat acest proiect de lege care ajută și locuitorii județului Caraș-Severin.

Doi deputați PNL au depus o inițiativă legislativă prin care internetul ar urma să devină serviciu universal. Inițiativa a fost susținută de 130 de parlamentari, printre care și de deputatul Dumitru Rujan.

Dacă legea va fi aprobată românii vor avea dreptul de a li se asigura accesul la cel puțin un serviciu funcțional de internet în bandă largă, prin intermediul unei conexiuni la punct fix.

Prin această lege toți locuitorii județului 𝗖𝗮𝗿𝗮𝘀-𝗦𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻 vor avea acces la servicii de internet. Am votat astăzi pentru adoptarea Legii internetului pentru toți, pe care am semnat-o alături de colegii mei. Este necesar să avem o conexiune națională rapidă și stabilă, pentru a oferi noi oportunități de dezvoltare business-urilor, pentru digitalizarea serviciilor publice și pentru a ne asigura securitatea cibernetică, deosebit de importantă”, spune Dumitru Rujan, deputat PNL de Caraș-Severin.

Necesitatea acestei legi este dată și de implementarea PNRR-ului, prin care se vor investi sume foarte mari pentru digitalizarea României. Viitorul înseamnă conexiune la internet pentru toată România.

spot_img

Actualitate