24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Două investiții aprobate în Consiliul Local Caransebeș! Ritmul de începere a lucrărilor foarte lent

Politică

Trotuare pe strada Teiușului și panouri de protecție la podul de peste Timiș au fost aprobate de către aleșii locali în ședință de îndată. Felix Borcean este nemulțumit de lentoarea angajaților de la SPIR pentru demararea lucrărilor!

Consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investiția „Reabilitare trotuare pe strada Teiușului”. Consilierul PSD Valentin Dascălu a întrebat când va începe propriu-zis reabilitarea, pentru că era programată încă de anului trecut.

„Păi noi nu aveam documentația tehnică, de la SPIR. A ajuns să mă sune constructorul și să-mi zică să dăm ordinul de începere a lucrărilor, că nu mai știu ce să facă, că se scumpesc materialele. Constructorul așteaptă ordinul de începere, pe care-l vom da în foarte scurt timp”, a menționat primarul Felix Borcean.

Licitația pentru această lucrare a fost câștigată încă de la finalul anului trecut de SC Dirksen, pentru suma de aproape 500.000 de lei.

În aceeași ședință de Consiliu Local au fost aprobați indicatorii tehnico – economici pentru montarea unor panouri de protecție din stiplex pe balustradele de pe pasarela spre Gară, unde s-au efectuat lucrări de reabilitare încă de anul trecut și nu s-au mai montat panourile de protecție. Investiția se ridică la 185.000 de lei.

spot_img

Actualitate