16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Clasa a VII a B de la Doda, câștigătoarea concursului STOP Bullying!

Politică

Colegiul Național Traian Doda îndeamnă la colaborare, înțelegere, prietenie și colegialitate! Stop bullying-ului de orice fel este imperativ necesar, mai ales în școli, acolo unde copiii își petrec o mare pare din viața lor.

Colegiul Traian Doda a fost ales de către IPJ Caraș-Severin și Inspectoratul Școlar să desfășoare un proiect menit să promoveze identificarea fenomenului de bullying printre elevii de gimnaziu și măsurile pe care elevii pot să le ia dacă în jurul lor se întâmplă astfel de fapte. Proiectul s-a întins pe mai multe săptămâni, în care reprezentanți ai Poliției Municipiului Caransebeș au avut întâlniri cu elevii și i-au îndemnat la creativitate în cadrul unui concurs tematic. Astfel elevii s-au întrecut în realizarea unui clip video și panouri creative cu mesajul STOP Bullying!

Câștigătorii concursului sunt elevii clasei a VII a B iar pe locul II s-au clasat colegii din a VIII a C. Aceștia au primit ca premiu din partea Primăriei Caransebeș, reprezentată de primarul Felix Borcean, câte o imprimantă și consumabile.

La nivel european, România se situează pe locul 3 în clasamentul celor 42 de țări în care a fost investigat fenomenul, potrivit unul raport  al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

spot_img

Actualitate