12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Un nou eșec în ședința de Consiliu Județean! Caransebeșul încurcă planurile social democraților

Politică

Negocierile de astăzi din Consiliul Județean Caraș-Severin, pe tema alocărilor bugetare au eșuat! Poate a treia oară va fi cu noroc! Caransebeșul din nou vizat la tăiere! Felix Borcean și-a spus opinia public în ședință!

În cadrul ședinței de buget municipiul Caransebeș a fost luat în vizor, din nou de consilierul Flavius Nedelcea cel care a prezentat amendamentele din partea grupului PSD, pentru alocările bugetare. Oricum ar fi pus problema atât social democrații cât și președintele Romeo Dunca votul majoritar a lipsit cu desăvârșire.

Cât privește municipiul Caransebeș primarul Felix Borcean, prezent în sala de ședințe a fost invitat de către Romeo Dunca să-și spună părerea, dacă acceptă sau nu să se bage mâna în buzunarul Caransebeșului, pentru acest an 2022 fiind propusă suma de 1.500.000 de lei:

Eu nu pot să votez, deci până la urmă nu pot decât să accept decizia dumneavoastră, dar pot să spun că anul trecut am primit cea mai mare sumă de până acum, de 1.600.000 de lei, iar la suma din acest an propusă, de 1.500.000 evident că nu doresc să se taie nimic pentru că, vă rog să nu uitați două aspecte: avem de anul acesta baza SMUR la care alocăm 400.000 de lei iar spitalul este cel mai mare consumator din oraș, în condițiile în care doar o mică parte sunt pacienți sunt din Caransebeș, restul sunt și din comunele la care vreți să dați din banii Caransebeșului”, a declarat Felix Borcean.

Suma de 1.600.000 de lei primită de Primăria Caransebeș anul trecut de la Consiliul Județean Caraș-Severin a fost parcă ireală pentru consilierul PSD Flavius Nedelcea, care l-a contrazis constant pe edilul Caransebeșului, acesta din urmă spunându-i că sunt acte financiar contabile care dovedesc bugetul primit anul trecut.

După lungi discuții și propuneri de amendamente alocarea bugetară nu a primit girul consilierilor județeni, astfel că va fi nevoie și de o a treia întâlnire pentru a fi supus aprobării.

spot_img

Actualitate