13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Breaking! Caz inedit la Spitalul Caransebeș! La 99 de ani vrea să mai trăiască!

Politică

O pacienta de 99 de ani a fost operată cu succes la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, de către medicul estetician Bhupinder Singh.

Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, 9 februarie medicul Singh Bhupinder, specialist în chirurgie plastică și reparatorie reușind să opereze cu succes o pacienta în vârstă de 99 de ani din comuna Băuțar, Caras-Severin.

Pacienta s-a prezentat la spital având o tumoră pe pleoapa superioară a ochiului stâng, care făcea imposibilă deschiderea și închiderea ochiului, provocându-i dificultăți de vedere. Intervenția chirurgicală a fost dificilă din cauza vârstei foarte înaintate cât și a multiplelor patologii de care suferea pacienta. Operația a durat doua ore, tumora care acoperea globul ocular fiind îndepărtată și astfel pacienta poate sa deschidă ochiul”, ne-a declarat medicul estetician.

Dr. Singh Bhupinder a mai precizat că, a doua zi după operație pacienta este stabilă și mai trebuie să rămână sub supraveghere medicala în jur de 7 zile, până la externare.

spot_img

Actualitate