12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Andrei Ungur: „Nu suntem cei mai mari admiratori ai lui Felix Borcean, dar spitalul are nevoie de bani!”

Politică

După atacurile pe baza alocării bugetare ieri a avut loc o ședință solicitată de către președintele Consiliului Județean la care au participat aproape toți primarii de orașe și municipii din Caraș-Severin.

Discuțiile au fost constructive, spune administratorul județului, Andrei Ungur și ședința de Consiliu Județean va avea loc în 9 februarie.

Nu cred că vor fi probleme la vot pentru că acele aspecte legate de incompatibilitatea unui număr de 5 consilieri liberali s-au rezolvat. Nu toți erau în această situație prezentată de opoziție, dar cei care ar fi putut fi în incompatibilitate și-au rezolvat problema”, a spus Andrei Ungur.

Administratorul județului a mai adăugat că nici el și nici Romeo Dunca nu sunt cei mai mai admiratori ai primarului Felix Borcean, dar asta nu înseamnă că nu se țin de promisiunea făcută managerului spitalului de a aloca bani Primăriei Caransebeș, ce vor fi folosiți și pentru unitatea medicală, a doua cea mai mare din județ.

În urma discuțiilor avute pe tema alocărilor bugetare, se pare că primăria din Oțelu Roșu va primi mai puțin, banii fiind relocați primăriilor de comune amintite de opoziție că ar primi sume insuficiente.

În spațiul virtual primarul Luca Mălăiescu a declarat că decizia președintelui este imorală și ilegală. Reamintim că președintele Consiliului Județean a declarat public că Mălăiescu ar fi fost cel care i-a sugerat să ia bani de la Reșița și Caransebeș și să le dea primăriilor în cauză.

spot_img

Actualitate