13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

De azi gugulanii pot spera la condiții de trai mai bune. Gazul, un lux sau o necesitate?

Politică

Veste bună pentru gugulani! Astăzi, 3.02.2022 conducerea Primăriei Caransebeș, a semnat contractul cu SC DIA TERMO INSTAL VEST SRL pentru proiectare și implementare extindere rețea de gaz.

Potrivit city managerului Florin Bogdea firma care a câștigat licitația de aproape 3,3 milioane de lei plus TVA este din Reșița:

După câteva luni în care am tot pregătit această investiție în sistemul public de licitații acum putem anunța câștigătorul. Este vorba de SC DIA TERMO INSTAL VEST SRL, cu sediul în Reșița, care are la dispoziție un termen de 4 luni de zile pentru proiectare și alte 9 luni pentru execuția lucrării, ce va ajuta câteva mii de familii care locuiesc în cartierele Valea Cenchii, Teiuș și Gară să beneficieze de această facilitate”, ne-a declarat Florin Bogdea.

City managerul Primăriei Caransebeș a mai specificat că întreaga investiție este de la bugetul local, însă ea se va putea recupera de la compania de distribuție a gazelor, conform noilor reglementări ANRE referitoare la racordarea la rețelele electrice de interes public și la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

spot_img

Actualitate