13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Reacții după reuniunea live în care Romeo Dunca a intervenit!

Politică

Deputatul PNL de Caraș-Severin Dumitru Rujan a răbufnit în spațiul virtual luând apărarea președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca.

Parlamentarul liberal a declarat că a urmărit stupefiat o emisiune în care lideri PSD, PMP și Pro România au încercat, pentru a nu știu câta oară, să își manifeste orgoliile politice fără să țină cont de interesele județului.

Deputatul Dumitru Rujan spune că grupurile PSD, PMP și Pro România, din Consiliul Județean, au uitat de perioada 2016-2020, timp în care au elaborat bugetul după bunul plac, primarii liberali fiind vitregiți timp de 4 ani.

Anul acesta Romeo Dunca a repartizat sumele destul de echilibrat, din punctul meu de vedere, și a încercat să fie corect față de toți primarii, indiferent de culoarea politică. Nu pot să-i înțeleg supărările domnului Nedelcea și comportamentul deviant al acestuia, când domnia sa știe exact modul în care au acționat de-a lungul celor 4 ani. În mandatul în care am fost consilier județean, niciodată nu s-au întâmplat atâtea scandaluri ca acum, ședințele s-au desfășurat mereu cordial, respectuos. Consider că aleșii județeni PSD, Pro-România și PMP au un comportament total neadecvat și lipsit de respect, la aproape fiecare ședință de consiliu județean. Cred că este timpul să lase la o parte populismul și să facă treabă pentru județ. Este momentul în care ar trebui să renunțăm la orgoliile politice și la mizele mici care au îngenuncheat mereu acest județ”, precizează Dumitru Rujan.

Parlamentarul de Caraș-Severin a dorit să mai precizeze că voturile pentru proiectele din Consiliul Județean nu sunt pentru Romeo Dunca, pentru că președintele nu își ia acasă nici drumurile, nici realizările. Proiectele și voturile trebuie să fie pentru cărășenii care au trimis acolo consilierii județeni de la toate partidele.

spot_img

Actualitate