13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Breaking! Un tânăr din Caransebeș și-a luat viața aruncându-se de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București

Politică

Un student caransebeșean la Timișoara a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București, în această dimineață.

În biletul de adio tânărul spune că își urăște familia în care s-a născut, că este marginalizat și că este prea sărac!

Nu ați avut grijă de mine, un copil nu se crește cu câțiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut„, este o parte din biletul de adio lăsat de tânărul de 21 de ani care s-a aruncat azi (31,01,2022) de pe cel mai înalt hotel din Capitală.(sursă Antena3).

La etajul 20, au fost găsite un telefon mobil și o sticlă de băuturi alcoolice. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul.

UPDATE

Primele informații venite din partea anchetatorilor arată că tânărul avea 21 de ani și se numea Abel-Rafael Habor. Provenea din Caransebeș și studia la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara.

spot_img

Actualitate