13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Felix Borcean: „Investițiile cu nereguli nu sunt achitate!”

Politică

Consilierul PMP Aurel Păsat cere tuturor șefilor de servicii și societăți în care Consiliul Local este acționar să prezinte un raport amănunțit al cheltuirii banului public în 2021.

Aurel Păsat a spus că într-adevăr s-au făcut multe investiții în oraș dar sunt și multe nereguli, pe care cetățenii le semnalează:

Cer aceste lucruri pentru că la controalele Curții de Conturi s-au găsit și nereguli și noi venim în Consiliul Local, alocăm bani și nu știm ce se face cu acești bani. Aș vrea ca la ședința viitoare să ne prezinte un raport detaliat cu cheltuielile pe anul 2021. Este normal să motiveze cheltuirea banului și performanțele realizate anul trecut”, a menționat consilierul PMP.

Felix Borcean i-a răspuns că neregulile de care vorbește au mai fost justificate, ba chiar a dat explicații și cetățenilor în spațiul public, iar strada Ardealului la care se face referire nu va rămâne așa:

Acele investiții la care sunt nereguli nu s-au plătit, cum este strada Ardealului, am spus-o și o repet, sunt 800.000 de lei pe care nu i-am plătit la Strabag până nu o să repare nu va încasa nici un leu”, a precizat primarul Caransebeșului.

spot_img

Actualitate