25.8 C
Caransebeş
24.7 C
Reșița
25.6 C
Oţelu Roşu
luni 15 iulie 2024

Nereguli găsite la Internatul din Caransebeș! Liberalii își trag la rost colega de partid

Politică

După ce în urmă cu doar două luni, aleșii locali i-au aprobat prelungirea mandatului Danielei Rădoi, ca șefă la Internatul de lângă Liceul Auto, acum consilierii au aflat că, de fapt managementul nu este deloc înfloritor și Daniela Rădoi are pierderi de peste 100.000 de lei.

Un raport al Curții de Conturi Caraș-Severin le-a atras atenția aleșilor locali, care au primit la mapă, la recenta ședință de lucru a Consiliului Local întreaga documentație, conform legii.

Grupul PNL, prin vocea consilierului Puiu Paica s-a arătat nemulțumit de gestionarea SC Cazare și Servicii, spunând că era normal ca șefa serviciului să vină în fața Consiliului Local și să explice acest raport al Curții de Conturi, de ce cheltuielile de personal sunt mai mari pe 2020, decât cele prevăzute în buget, cu 26.981 de lei, iar la finalul lui 2020 au fost efectuate cheltuieli totale peste limita admisă de 98.707 lei, în loc să efectueze cheltuielile în funcție de gradul de încasare al veniturilor. De asemenea de ce sunt facturi neachitate de la clienți, de peste 3 ani care însumează 12.343 de lei, fără a fi duse până la capăt măsurile de încasarea a creanțelor.

După cele spuse de consilierul liberal Puiu Paica, Vlad Ștefăroi (PSD) i-a sugerat să o întrebe pe managera serviciului de cazare la ședințele de partid, pentru că este colegă cu Puiu Paica, însă acesta din urmă a continuat cu sinceritate că nu a văzut-o pe la partid.

spot_img

Actualitate