12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Minorul dat dispărut de părinți, a fost găsit la Oravița!

Politică

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin l-au găsit pe minorul dat dispărut la Oravița. Băiatul de 9 ani, a plecat de la stâna unde locuia cu părinții, ieri dimineață.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Oravița au fost sesizați de către mama minorului despre faptul că în data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 09.00, Aciobăniței Pătru Mario a plecat de la o stână situată între Oravița și Brădișoru de Jos și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,20 m, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, constituție atletică.

Imediat după sesizare au fost demarate căutări și verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului.

Minorul a fost văzut ultima dată, aseară, în jurul orei 19.00, pe raza orașului Oravița.

La activitățile de căutare au fost angrenați peste 80 de angajați MAI, dintre care 65 de polițiști, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri militari, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie suplimentat necesarul de forțe.

De asemenea, au fost folosite aparate de vedere pe timp de noapte, din dotarea Poliției de Frontieră.

Până în prezent au fost efectuate verificări pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate, în stații CFR, la stâne și sălașe din zonă, precum și în alte locuri unde ar fi putut fi găsit, căutările fiind în desfășurare.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE

În urmă cu puțin timp, minorul a fost găsit de polițiști, pe raza orașului Oravița.

În acest moment, acesta se află în custodia poliției, urmând a fi prezentat cadrelor medicale pentru examinarea stării de sănătate a acestuia.

Din punct de vedere vizual, acesta nu pare să fi suferit vătămări corporale, având o stare generală bună, nefiind victima niciunei infracțiuni.

În cauză urmează a fi informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor.

Polițiștii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor care au condus la plecarea minorului de la domiciliu, precum și a împrejurărilor în care s-a aflat pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat.

spot_img

Actualitate