12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Se extinde rețeaua de gaz în Caransebeș! 3 firme s-au prezentat la licitație!

Politică

O firmă din Târgu Mureș și două din Reșița s-au înscris la licitația pentru introducerea gazului în cartierul Valea Cenchii și alte două cartiere ale Municipiului Caransebeș.

Licitația a fost reluată după ce a fost mărită valoarea contractului, de la 2,1 milioane de lei la 3,8 milioane de lei, cu aprobarea Consiliului Local Caransebeș.

Inițial a cumpărat caietul de sarcini o singură firmă, iar la a doua licitație s-au prezentat trei firme, două din Reșița: Calor Grup și Dia Termo Instal Vest și una din Târgu Mureș, Montrepcom la licitația pentru lucrarea de 3,8 milioane de lei, care prevede extindere rețea de gaze cu 3 branșamente în municipiul Caransebeș. Rezultatul final al licitației va fi făcut public în cel mai scurt termen, dacă nu vor fi depuse contestații.

Cele aproape 4 milioane de lei vor fi achitate de către municipalitate, pe de o parte pentru servicii de proiectare, documentație tehnică pentru autorizație de construire, inclusiv documentații pentru obținerea avizelor solicitate în Certificatul de Urbanism, Proiect Tehnic, Detalii de Execuție, POE, Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției, iar pe de altă parte pentru execuție de lucrări de extindere rețea de gaze cu 3 branșamente în lungime totală de 5.446 metri.

spot_img

Actualitate