13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Contractul pentru realizarea drumului de viteză Lugoj- Craiova ar putea fi semnat în această lună!

Politică

Deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan anunță că Ministerul Transporturilor i-a răspuns la interpelarea făcută la finalul anului trecut, în legătură cu „Drumul Morții”, cum este numit Drumul Național între Caransebeș și Orșova, din cauza numeroaselor accidente rutiere.

Liberalul de cărășean are și o veste bună: dacă nu vor exista contestații se pare că până la sfârșitul acestei luni vom afla constructorul care se va încumeta să realizeze proiectul de infrastructură în valoare de aproape 130 milioane de lei.

În data de 06 septembrie 2021 a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru drum Mare Viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj. Până la termenul limită au depus oferte cinci operatori economici, în cazul în care nu vor fi contestații, contractul va putea fi semnat în luna ianuarie 2022”, ne-a declarat Dumitru Rujan.

Durata proiectului este de 43 de luni de la data de începere a contractului, iar valoarea estimată a contractului este cuprinsă în intervalul 107.465.138,85 lei – 127.001.527,73 lei fără TVA.

spot_img

Actualitate