16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Peste 2000 de pachete pentru copiii și bătrânii Caransebeșului! Mulțumiri Societății Femeilor Ortodoxe

Politică

Societatea Femeilor Ortodoxe din Caransebeș, în baza unei bune colaborări de peste 15 ani de zile cu Asociația Viitor pentru România din Elveția, a pregătit și în acest an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, peste 2000 de cadouri pentru copii, dar și pentru bătrâni.

Potrivit președintei societății, Monica Iacobescu, în urmă cu aproape o lună de zile s-au reunit membrele asociației pentru a pregăti pachetele, după ce s-a primit un transport din Elveția și s-au achiziționat mai multe produse și din partea asociației.

Am pregătit 755 de pachete pentru grădinițe, care au conținut, câte o ciocolată, cărți de colorat, produse de igienă dentară, apoi am oferit 1107 cadouri la elevii din clasele I-IV, constând în ciocolată, caiete, pixuri, dar și la elevii de gimnaziu și liceu și la alte categorii defavorizate. De asemenea i-am avut în vedere și pe bătrânii noștri pe care-i avem în evidență în cadrul proiectului Masa pe Roți, desfășurat în colaborare cu Episcopia. Am oferit 246 de plase cu articole de îmbrăcăminte și igienă (săpun, prosop, apă de gură)”, ne-a declarat Monica Iacobescu, președinta Femeilor Ortodoxe Caransebeș.


spot_img

Actualitate