21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Cupa CSS Caransebeș la fotbal, cupa prieteniei, ediția a – X – a!

Politică

Sala de sport a Liceului Tehnologic Decebal din cartierul Pipirig s-a desfășurat zilele trecute turneul de minifotbal „Cupa CSS Caransebeș”, o competiție menită să dezvolte performanțe sportive, dar și reuniune a bucuriei și amiciției.

Potrivit antrenorului Toma Peica turneul a ajuns la ediția a X a și a fost organizat de către Clubul Sportiv școlar, secția Fotbal, cu sprijinul Primăriei Caransebeș în scopul promovării acestui sport în rândul copiilor și încurajarea acestora spre performanță.

Au participat echipele CSS Caransebeș, AS Magica tot din Caransebeș și AS Armeniș.

„Această ediție din 2021 s-a desfășurat într-o notă maximă de fair-play, primordiale fiind spiritul de competiție și bucuria copiilor. La finalul competiției micii fotbaliști au fost premiați cu diplome, medalii, tricouri și alte premii speciale”, ne-a declarat antrenorul Toma Peica.

Competiția a fost rezervată copiilor născuți în anul 2010 și mai mici, rezultatele nu au fost importante, pe primul loc fiind reușita de pe teren și bucuria jocului în echipă.

S-au implicat în acest turneu toți antrenorii catedrei de fotbal a CSS Caransebeș: Toma Peica, Rivelino Sbenghea și Ion Bica.

spot_img

Actualitate