13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

În loc de schiuri, cu SUV-urile pe pârtie!

Politică

Jandarmii montani surprinși de atitudinea unui tânăr care și-a testat puterea mașinii de teren pe pârtia de schi Borlova de pe Muntele Mic. Pentru că a rămas împotmolit în zăpadă, în ajutor, cu altă mașină i-a sărit tatăl tânărului, însă amândoi s-au ales cu amendă.

Pe pârtie, acolo unde te aștepți să vezi schiori sau copii pe sanie, doi cetățeni, tată și fiu, se plimbau cu SUV-urile.

Patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Muntele Mic a surprins astăzi, 15 decembrie, în jurul orei 14.15, două persoane care se aflau cu autoturismele personale pe pârtia de schi Borlova din stațiunea Muntele Mic. În urma celor declarate s-a stabilit faptul că aceștia doreau să urce la Crucea Eroilor, însă au ales ca traseul să-l parcurgă chiar pe pârtie, dar cu mașinile. Cum prima mașină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de-al doilea SUV. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceștia nu au reușit să tracteze mașina de teren.

Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rămas pe pârtia de schi și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor H.G nr. 263/2001, privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement.

spot_img

Actualitate