21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Plăți de peste 261 de milioane de lei, pentru investiții realizate prin PNDL. În Caraș-Severin ajung peste 18 milioane de lei

Politică

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, suma de 261.621.504 lei, în vederea decontării facturilor pentru 278 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Dintre acestea 14 obiective sunt în Caraș-Severin, anunță deputatul PNL Dumitru Rujan.

Localitățile care primesc finanțarea pentru achitarea facturilor pe PNDL sunt Buchin, Cornereva, Marga, cu câte două proiecte de investiții, Consiliul Județean Caraș-Severin, două proiecte, Bozovici, Iablanița, Luncavița, Mehadica, Băile Herculane, Șopotu Nou, Lupac și Turnu Ruieni.

Cea mai mare sumă dintre comune o primește Cornereva cu 3.148.915 lei pentru investiții în alimentarea cu apă în comună, reabilitare dispensar și școală primară și rețea de canalizare.

Județul Caraș-Severin primește peste 18 milioane de lei, menționează deputatul liberal Dumitru Rujan:

„Investim în dezvoltarea comunităților locale. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, bani mai multor primării din județul nostru în vederea decontării facturilor pentru obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL)”.

spot_img

Actualitate