25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Felix Borcean își dorește mai multă implicare de la angajații de la „Proiecte și Programe Europene”

Politică

Felix Borcean îi dojenește pe angajații de la Proiecte și Programe Europene din Primăria Caransebeș, care stagnează în accesarea de fonduri europene! Felix Borcean: „Vreau să văd, când mă plimb prin oraș, uite acest obiectiv este făcut pe fonduri europene, ori noi ce avem acum? nimic!”

În afară de două proiecte care se implementează greoi, de ani de zile, și anume reabilitarea Vilei Popov din cartierul Teiuș și punerea în evidență a ruinelor din centrul civic la care se tot solicită clarificări, edilul Caransebeșului spune că alte proiecte pe fonduri europene nu există!

Am câștigat mulți bani pentru spital, dar este ceva care a câștigat orice comunitate care a fost receptivă, dar alte proiecte europene cu există, ăsta este adevărul. Bine că am câștigat și aceste proiecte pe sănătate, pentru Spital și am adus niște bani în Caransebeș, dar vreau să văd școli renovate pe fonduri europene, nu doar pe bugetul local, cum s-a întâmplat și cu Traian Doda și cu CD Loga, pentru că acestea costă foarte mulți bani, de ordinul milioanelor de lei, care se pot accesa pe fonduri europene”, precizează primarul Caransebșului.

Felix Borcean a mai adăugat că banii de la buget care se duc pe școli, dacă ar fi accesate proiecte europene, ar putea fi folosiți pe alte investiții, cum ar fi amenajarea spațiilor verzi din cartiere, cu locuri de joacă, sau amenajarea spațiilor din zona pubelelor de gunoi, pentru sortarea gunoiului pentru ca viața comunității să fie mai bună, să fie cartiere în care să-ți fie drag să te plimbi.

spot_img

Actualitate