13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Consilierii locali din Caransebeș au dublat suma pentru începerea investiției la extinderea rețelei de gaz

Politică

Consilierii locali din municipiul Caransebeș s-au reunit astăzi în ședință De Îndată, în sala Primăriei Municipiului, pentru a aproba fonduri suplimentare pentru proiectul de investiție privind extinderea rețelei de gaz.

Străzile pe care ar urma să fie extinsă rețeaua de gaz sunt Valea Cenchii, Calea Timișoarei și Corcana.

Proiectul de suplimentare cu fonduri a investiției, vine ca urmare a constatării, de către conducerea Primăriei că, la momentul scoaterii la licitație publică pe SICAP a proiectului, a fost doar o firmă care s-ar fi înscris, însă valoarea lucrării a fost calculată în 2018 și în prezent prețurile la materialele de construcții au crescut foarte mult, astfel că nu este valoarea reală a lucrării.

În aceste condiții a fost suplimentată suma pentru ca până în 15 ianuarie 2022 lucrarea să fie scoasă din nou la licitație. Astfel de la 2,5 milioane de lei, cât a fost aprobat inițial bugetul a fost suplimentat la 5 milioane de lei, cu aprobarea aleșilor locali.

Rețeaua de gaz reprezintă o prioritate a edilului Felix Borcean, care a tot promis că locuitorii care stau în zone unde nu există rețea de gaz vor beneficia, în acest al doilea mandat al său de această facilitate.

spot_img

Actualitate