16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Peste 5 milioane de lei sunt aproape de a intra în bugetul Primăriei Băile Herculane

Politică

Proiectul „Reabilitare urbană în orașul Băile Herculane” a intrat în etapa precontractuală, ceea ce înseamnă că în perioada următoare se așteaptă semnarea contractului de finanțare pentru suma de peste 5 milioane de lei.

Proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă, în valoare totală de 5.425.572 de lei va cuprinde reabilitarea clădirii școlii primare cu clasele I-IV, amenajare curte școală, construire corp nou de clădire P+1 în curtea școlii unde vor fi amenajate 2 săli de clasă la etaj și o sală de sport la parter cu vestiare și grup sanitar, precum și înlocuirea centralei termice cu una de capacitate mai mare.

Suntem bucuroși că munca noastră, a echipei de la Proiecte și Programe dă rezultate. Este o veste bună că în alocarea financiara a acestui apel, se demarează etapa precontractuală. Ne așteptăm să semnăm contractul până la sfârșitul lui 2021 și anul viitor, după licitația pentru desemnarea constructorului să demareze proiectul propriu-zis”, ne-a declarat primarul Cristian Miclău, care a mai precizat că este al VI lea proiect aprobat, din tot atâtea depuse spre finanțare.

Tot în acest proiect este prevăzută și o parcare modernă în locul actualei parcări auto de lângă sediul secției de poliție din localitate, în spatele BCR.

spot_img

Actualitate