12.9 C
Caransebeş
12.4 C
Reșița
11.9 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Se anchetează decesul solistului Petrică Mîțu Stoian! Trupul neînsuflețit va fi depus la Craiova

Politică

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, județul Caraș-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântărețului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian.

Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Județean Reșiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera, pentru tratament post-Covid.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost informați de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală. În urma informării, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, informează surse din cadrul IJP Caraș-Severin.

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat inițial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Trupul neînsuflețit al cunoscutului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian va fi depus în cursul zilei de azi, 8 noiembrie, la sediul Ansamblului folcloric „Maria Tănase” din Craiova, ultimul său loc de muncă, de la care ieşise la pensie.

spot_img

Actualitate