21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

VIDEO Căpitan, de aproape 30 de ani pe vase de croazieră! Prin Nadina Holiday, căpitanul Costel Șuvăr te invită în excursii cu vaporul pe Dunăre

Politică

Vasul de Croazieră „Micul Prinț”, sub companie daneză efectuează de ani de zile croaziere pe Dunăre, majoritatea pachetelor turistice adresându-se străinilor, oamenilor ca au dorit să cunoască istoria celor 5 capitale europene străbătute de fluviul Dunărea.

Aceste servicii de calitate pot fi oferite și turiștilor români, pentru că cei care pregătesc aceste programe doresc să introducă pachete atractive la prețuri acceptabile și pentru turiștii din România și Serbia.

Primul pachet de acest fel este în perioada târgurilor de Crăciun, turiștii având posibilitatea să viziteze târgurile de turism din Viena, Bratislava și Budapesta. Pachetul este 389 de euro de persoană, 4 nopți de cazare cu pensiune completă, cazare și vizitarea celor trei capitale europene: Viena, Bratislava, Budapesta precum și vizitarea târgurilor de Crăciun din aceste orașe.

Vă invităm să urmăriți un interviu realizat alături de căpitanul vasului Micul Prinț, românul Constantin (Costel) Șuvăr:

spot_img

Actualitate