13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Sechestrată, bătută și umilită chiar de bărbatul care pretindea că o iubește!

Politică

Polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru un bărbat de 44 de ani din localitate! Bărbatul ar fi obligat-o pe fosta concubină să îl însoțească la domiciliul acestuia, unde ar fi agresat-o fizic.

Despre sechestrare Polițiștii au aflat chiar de la femeie, care a sunat la 112. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului stabilind că este vorba despre o femeie de 27 de ani, care a fost găsită la domiciliul părinților ei, din aceeași localitate. Din verificări s-a stabilit faptul că în seara zilei de 16 octombrie, la ora 21.00, femeia de 27 de ani ar fi fost luată cu forța din fața unui imobil, de către fostul concubin, un bărbat de 44 de ani, fiind urcată în autoturismul acestuia și fiindu-i reținut telefonul mobil.

Bărbatul ar fi transportat-o pe femeie la domiciliul său din Oțelu Roșu, unde i-ar fi rupt îmbrăcămintea, ar fi lovit-o și i-ar fi tuns părul cu un aparat de tuns.

A doua zi tânăra ar fi reușit să îl contacteze telefonic pe tatăl său, care a luat-o de la locuința bărbatului, ulterior aceasta sesizând organele de poliție.

Imediat după sesizare, bărbatul de 44 de ani a fost găsit de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Bărbatul de 44 de ani a fost reținut, urmând a fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru 24 de ore.

spot_img

Actualitate