32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Rectificare bugetară aprobată de CL Caransebeș! Vizat Spitalul Municipal de Urgență

Politică

Consilierii locali din municipiul Caransebeș s-au reunit în Ședință Extraordinară pentru a aproba noi fonduri ce vor fi alocate Spitalului Municipal de Urgență pentru buna funcționare.

Potrivit primarului Felix Borcean, cei 200.000 de lei vor ajuta unitatea medicală în perioada următoare să-și plătească utilitățile:

Banii ajută spitalul pentru plata unor facturi imediate și ați văzut ce se întâmplă în țară cu toate aceste probleme legate de supraaglomerarea și aparate medicale suprasolicitate. Și la noi în spital este aceeași situație și numai norocul, să spun așa ne-a ferit de un accident, ca cel de la Constanța. Evident că ne îngrijim ca instalațiile să fie în bună regulă. Există un proiect mai mare de 3 milioane de euro pe POIM legat de fluidele medicale, de instalațiile electrice, însă cu siguranța ca va dura și până atunci trebuie să luăm și noi măsuri. Avem în vedere reabilitarea sistemului electric pe ATI, acum se lucrează și la acoperișul spitalului, știm foarte bine că au fost o grămadă de fisuri, ploua pe coridoare, în saloane, o situație pe care acum o corectăm în această lună se vor finaliza aceste lucrări la acoperiș, la terasa spitalului, și atunci vom elimina una dintre marile probleme ale ultimilor ani”, ne-a declarat Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeș.

spot_img

Actualitate